Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο καλός μας ο Ευκλείδης...


Βρε, βρε το "φίλο" μας τον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο !
Μέχρι μέχρι πριν λίγες ημέρες ισχυριζόταν ότι δεν θα δεχθεί να μειωθεί άλλο το αφορολόγητο και ότι διαφορετικά θα προτιμούσε να παραιτηθεί (!!) και τώρα που τελικά το μειώνει φαίνεται ότι το μετάνιωσε και μας κάνει τη..."χάρη" να παραμείνει στη θέση του για να μην τον... χάσουμε ! Και δεν είναι μόνο αυτό γιατί οι τύποι ετοιμάζονται να φέρουν νέα φοροκαταιγίδα σε καύσιμα, καφέ, καπνό ποτά, κινητή τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ίντερνετ και δεν ξέρω τι άλλο...μόνο το sex που δεν έχουν φορολογήσει ακόμα !

Βεβαίως ο Τσακαλώτος δεν είναι Βαρουφάκης, αφού δεν έχει εκ φύσεως τέτοιου είδους ζούρλια και αλαζονεία, αλλά ως γνήσιος αριστερούλης δεν παύει να έχει το ψέμα και τον τυχοδιωκτισμό στον πυρήνα της πολιτικής του κουλτούρας. Αν μάλιστα δεχθούμε και τον εθνικό μύθο που λέει ότι η λέξη φιλότιμο υπάρχει μόνο στα Ελληνικά, οι αριστεροί δεν το κατέχουν και πολύ αν και-ούτως ή άλλως- δεν φημίζονται και για την Ελληνικότητα ή τον πατριωτισμό τους ! Άρα και τα σπασμένα ελληνικά του Ευκλείδη ταιριάζουν ασορτί...

Κατά τ'άλλα οι πληροφορίες λένε πως δεν αναμένονται ιδιαίτερες κυβερνητικές διαρροές κατά την ψήφιση αυτού των αισχρών μέτρων που φέρνουν που θα βυθίσουν τη χώρα και τους πολίτες της ακόμα περισσότερο, οπότε ο θεός να βάλει το χέρι του! Αξιοσημείωτη τέλος είναι και η πολιτική σχιζοφρένεια ή τυχοδιωκτισμός του Τσίπρα που έχει ορίσει ως νέο εθνικό εχθρό το ΔΝΤ (το οποίο ίσα, ίσα προτείνει και διαγραφή μέρος του χρέους και πιο αποδοτικά μέτρα) και συντάσσεται με την Ε.Ε. και τη Γερμανία των Μέρκελ, Σόιμπλε που νίπτουν τας χείρας τους και που τόσα τους έχει σούρει στο πρόσφατο παρελθόν !


Δεν υπάρχουν σχόλια: