Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Γίναμε στάβλος !!

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ...
Με αφορμή τη σκανδαλώδη νέα νομοθεσία για τη νόμιμη λειτουργία off shore εταιρειών από πολιτικούς  θα πω ότι δεν με εκπλήσσει ούτε στο ελάχιστο η σαπίλα της «πρώτη φορά αριστερά» γιατί τη γνώριζα και πριν γίνουν κυβέρνηση. Αυτό που με εκπλήσσει είναι το θράσος με το οποίο δεν κρύβουν ή και προβάλλουν τη σαπίλα τους και ακόμα περισσότερο η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει όλα αυτά  ο- αποσβολωμένος και σε κατάθλιψη πλέον- Ελληνικός λαός!

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο 178  του νόμο του 2003 προέβλεπε γενική απαγόρευση συμμετοχής σε off shore εταιρείες αλλά και έκπτωση από δημόσια αξιώματα όσων συμμετέχουν σε off shore εταιρείες. Αυτό λοιπόν αλλάζει και μάλιστα με μοναδική προϋπόθεση αυτές οι εταιρείες να βρίσκονται σε χώρες φορολογικά συνεργάσιμες. Τρέχα γύρευε τώρα ποιες είναι οι συνεργάσιμες και οι μη συνεργάσιμες, αφού οι χώρες που επιτρέπουν την ύπαρξη τέτοιων εταιρειών είναι πολύ συγκεκριμένες.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η περίπτωση Βουλγαράκη το 2008 ο οποίος ενεπλάκη σε μία περίπτωση οικονομικής αλλά όχι ηθικής νομιμότητας και εξοντώθηκε πολιτικά εξ’αιτίας της, με την τότε αριστερά να πρωτοστατεί τότε στις φωνές εναντίον του (και τον καγκεμπίτη προβοκάτορα Καραμανλή να τον εκκαθαρίζει για λογαριασμό της) και τον ίδιο τον Βουλγαράκη να δηλώνει πως «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» προκαλώντας περαιτέρω αντιδράσεις. Σήμερα βέβαια που είναι οι αριστεροί στην εξουσία όλα αυτά ξεχάστηκαν και νομιμοποιείται και ισοπεδώνεται οτιδήποτε…

Έπειτα έχουμε και τον Κυρίτση που θέλει να βρει ποιοι ψήφισαν «ναι» στο περσινό δημοψήφισμα-φάρσα για να τους τιμωρήσει φορολογώντας τους περισσότερο !!  Αυτά δεν γίνονταν βέβαια ούτε επί χούντας και προφανέστατα η επέλαση του κόκκινου φασισμού είναι εδώ μπροστά μας απολύτως ορατή, αλλά και αυτή αναμενόμενη για τους γνωρίζοντες !
Τέλος το «γλυκό» του φασισμού δένει με την τελεσίδικη απόφαση τους για κλείσιμο τηλεοπτικών καναλιών- που έχει ήδη δρομολογηθεί -και παραμονής στον αέρα μόνο τεσσάρων από αυτά πανελλήνιας εμβέλεια. Για αυτή την αθλιότητα δεν μιλάει καμία αντιπολίτευση, καμία Νέα Δημοκρατία και κανένας Κυριάκος Μητσοτάκης που τείνει να απογοητεύσει σε χρόνο DT όσους δημοκράτες και φιλοδυτικούς τον πίστεψαν !


Κακά τα ψέματα δεν υπάρχει σωτηρία στο άμεσο μέλλον-παρότι όλο και μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου συνειδητοποιεί τις ρίζες του προβλήματος και ψάχνει πολιτικούς χώρες για να εκφραστεί- διότι έχουν σαπίσει οι πάντες !! Όχι απλά βρωμάμε και ζέουμε ως χώρα, αλλά έχουμε γίνει στάβλος ! Που να στραφούμε και τι να ψηφίζουμε όταν μας προδίδουν οι πάντες ; Νομίζω πως η μόνη αντίδραση προς το παρών θα πρέπει να είναι μια συσπείρωση των φιλοευρωπαϊκών, αναπτυξιακών και δημοκρατικών δυνάμεων που θα χτυπάει ανελέητα σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους πολιτικούς και γενικά όλο το σάπιο καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: