Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Oι "Τσουκαλάδες" της δημοσιογραφίας !














Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λέστερ ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας "Goal" Ο Ευάγγελος Μίχος προσπαθεί χονδροειδώς να υπερασπιστεί τον Ολυμπιακό του γκάνγκστερ και χρυσαυγήτη Μαρινάκη.

Λέει λοιπόν αυτός ο κύριος πως-ουτε λίγο, ούτε πολύ- δε φταίει η εγκληματική οργάνωση για την απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού, αλλά μόνο το υψηλό του μπάτζετ και πως σε όλα τα πρωταθλήματα το ίδιο συμβαίνει (με σπάνιες εξαιρέσεις όπως η φετινή Λέστερ) να κυριαρχούν οι ίδιες και οι ίδιες ομάδες και χαρακτηρίζοντας όσους διαφωνούν μαζί του γραφικούς !
Η απάντηση σε αυτόν τον εξευγενισμένο γλείφτη του Μαρινάκη είναι ότι ναι μεν συνήθως κυριαρχούν σε όλο τον κόσμο τα μεγαλύτερα μπάτζετ, μόνο που σπάνια κυριαρχεί απόλυτα μία και μόνο ομάδα όπως κάνει ο Ολυμπιακούς στην Ελλάδα και φυσικά ακόμα πιο σπάνια-έως και πουθενά στον κόσμο-παίρνει η ίδια ομάδα 18 στα είκοσι τελευταία πρωταθλήματα ! Αυτά φαντάζομαι δεν γίνονται ούτε στα πρωταθλήματα Μικρονησίας και Μπουτάν !! Και αυτό το γεγονός σε αυτόν τον κύριο φαίνεται-όπως καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα- φυσιολογικό και πιστεύει πως θα μπορούσε και στην Ελλάδα μία αντίστοιχη Λέστερ να κάνει ένα τέτοιο θαύμα ξεπερνώντας και τον Ολυμπιακό ! Έλεος..

Γραφικός λοιπόν είναι ο ίδιος και οι όμοιοι του, οι διάφοροι Τσουκαλάδες του Ελληνικού τυπου, με την ευτελή δημοσιογραφία που κάνουν. Και φυσικά κάτι τέτοιοι δημοσιογράφοι ευδοκιμούν και στα αθλητικά και στην πολιτική και παντού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: