Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

O εχθρός γίνεται πιο φανερός !


Με σχετική ευχαρίστηση είδαμε αρκετοί δημοκράτες και προοδευτικοί άνθρωποι το μήνυμα που έστειλε η φετινή eurovision, παρότι βέβαια δεν τρέφω αυταπάτες ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι κάτι σημαντικό που μπορεί να επηρεάσει πολιτικές καταστάσεις.

Ήττα για τη φασιστική Ρωσία που θεωρείτο το μεγάλο φαβορί και που είχε ρίξει πολλά λεφτά για τη συμμετοχή της. Και μην ακούσω κανέναν να πει ότι έπρεπε να κερδίσει επειδή είχε Έλληνες. Αυτοί, ως συνθέτες, τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας...Συμβολική νίκη για την πολύπαθη Ουκρανία και μάλιστα με αντικομμουνιστικό τραγούδι που μιλούσε για τον εκτοπισμό των Τατάρων της Κριμαίας στη Σταλινική Σοβιετική Ένωση ! Kαι φυσικά μιλάμε  για την περιοχή που βρίσκεται σήμερα υπό Ρωσική κατοχή, οπότε είναι βέβαιο πως κάτι παραπάνω σημαίνει και αυτό. Τέλος ήττα και για τη Ρωσόδουλη επεκτατική Αρμενία που περνούσε πολιτικά μηνύματα για το- υποτίθεται-Αρμενικο Ναγκόρνο Καραμπάχ (παρότι μου αρέσουν πολύ οι σέξι παρουσίες...).
Βλέποντας λοιπόν αναλυτικά τα αποτελέσματα παρατηρούμε ότι το κοινό στο televoting έβγαλε πρώτη τη Ρωσία- όχι πιστεύω γιατί την αγαπάει- αλλά γιατί άρεσε σαν τραγούδι και έδωσε μια αυθόρμητη ψήφο. Αντίθετα στη βαθμολογία των επιτροπών η Ρωσία πήγε πολύ χαμηλά, κάτι που δείχνει ότι μέτρησαν και τα πολιτικά κριτήρια στη βαθμολογία, και άρα μέσα σε μια μερίδα των λαών ή του κρατών ο Ρώσικος εχθρός έχει γίνει ήδη αντιληπτός και η επικράτησή αυτού και της προπαγάνδας του δεν είναι αποδεκτή ούτε σε μικρής σημασίας διαγωνισμούς όπως eurovision. 

Aμέσως δε μετά το τέλος του διαγωνισμού και της Ουκρανικής νίκης οι Ρώσοι, αλλά και οι πολλοί ρωσόδουλοι της Ελλάδας, αντέδρασαν με μεγάλη ενόχληση βάζοντας μπροστά και την προπαγανδιστική μηχανή τους. Aυτοί άρχισαν λοιπόν να κατηγορούν την "κακιά" δύση που μισεί την "καλή" Ρωσία και που περνάει πολιτικά μηνύματα σε διαγωνισμούς όπως η eurovision και δεν περιορίστηκαν εκεί.   
             
Συγκεκριμένα άρχισαν να λένε πως δικαιολογημένα ο Στάλιν εξόρισε και δολοφόνησε τους Τατάρους, αφού αυτοί ήταν συνεργάτες των ναζί ! Κάτι τέτοια προπαγανδιστικά κείμενα έβγαλαν αμέσως και μερικά Ελληνικά φιλοπουτινικά και κομμουνιστικά σκουπιδο-sites, συμπληρώνοντας μάλιστα πως οι Τάταροι είναι Τούρκοι ή φιλότουρκοι και Μουσουλμάνοι. Αυτοί δηλαδή υπονοούν πως αφού είναι τέτοιοι μπορεί και να τους άξιζε τέτοια τύχη ! Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από έναν γενοκτονικό αντιτουρκισμό ή αντιμουσουλμανισμό που οι κόκκινοι φασίστες έχουν δανειστεί από τους Έλληνες εθνικιστές και φασίστες και τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν !!                                 Aυτά λοιπόν τα κείμενα άρχισαν να τα αναπαράγουν με copy-paste πλήθος ρωσόφιλων, κόκκινων και μαύρων φασιστών, δείχνοντας πόσο οργανωμένα λειτουργεί η Ρωσική προπαγάνδα στην Ελλάδα που δεν αφήνει τίποτα και κανένα γεγονός στην τύχη του !  
                                     
Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη τότε ήταν ότι ο Στάλιν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για την εθνοκάθαρση των Τατάρων πως και καλά είναι συνεργάτες των ναζί. Οι Τάταροι ήταν χρόνια καταπιεσμένοι από το Σταλινικό καθεστώς, ωστόσο η πλειοψηφία τους κράτησε ουδέτερη στάση στο Β' παγκόσμιο πόλεμο όπως και η Τουρκία. Ακόμα λοιπόν και αν μια μειοψηφία τους συμμάχησε με τους ναζί ως αντίβαρο στο σταλινισμό, αυτό δεν δικαιολογεί για κανέναν λογικό άνθρωπο διωγμό και εθνοκάθαρση...Για την αποκατάσταση της αλήθειας μπορείτε εδώ να διαβάσετε στην Αγγλική wikipedia επακριβώς τα γεγονότα της εποχής :

   https://en.wikipedia.org/wiki/Deportation_of_the_Crimean_Tatars

Όσο για το πολιτικό μήνυμα που υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να δοθεί-αφού απαγορεύεται- μέσω αυτού του διαγωνισμού, μπορεί ως τραγούδι να είχε όντως τέτοιο απώτερο σκοπό ,αλλά από πρώτη άποψη και ανάγνωση δεν ήταν ένα πολιτικό, αλλά ιστορικό τραγούδι. Άλλωστε δεν ανέφερε πουθενά στους στίχους τις λέξεις Στάλιν, Ρωσία ή κομμουνισμός. Αντίθετα η Αρμενία έκανε οργανωμένη προπαγάνδα μέσω της αποστολής της για το Ναγκόρνο Καραμπάχ (που βέβαια δεν της ανήκει) και κανονικά θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί.

Τέλος ας μου επιτραπεί και ένα κάπως εκτός θέματος σχόλιο. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε στη φετινή eurovision της Σουηδίας η ομοφυλολαγνεία των Σουηδών διοργανωτών που μέσω των παρουσιαστών τους έλεγαν gay ανέκδοτα και προπαγάνδιζαν υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Δεν λέω.. και εγώ είμαι υπέρ της ισότητας των ανθρώπων και της εξάλειψης των διακρίσεων και στο σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά η υπερβολή και η υστερία δεν μου αρέσει σε τίποτα. Είναι όντως θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά όχι και το κορυφαίο παγκόσμιο θέμα. Αλλά η Σουηδία είναι και αυτή-για όσους την ξέρουν- μια χώρα της υπερβολής ή της politically corect μανίας...

1 σχόλιο:

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Συμπληρώνω κάτι που ξέχασα, ότι η Ελληνική επιτροπή που βαθμολόγησε-και που φυσικά έδωσε 12 στη Ρωσία,αγνωόντας ακόμα και την Κύπρο- ήταν ένα μείγμα Συριζαίων κουλτουριάρηδων παρέα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γιο του Κωνσταντάρα πρώην πολιτευτή του ρωσόδουλου ΛΑΟΣ...Καθόλου τυχαίο δηλαδή και το δωδεκάρι στη Ρωσία !Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχε εκεί μέσα και ένας παγκοσμίως άγνωστος τραγουδιστής ονόματι Αδάμ Τσαρούχης ! Θα πρέπει να είναι από αυτούς που λένε ξεφτιλισμένα κουλτουριάρικα τραγούδια που τα ακούνε 20 άτομα σε όλη την Ελλάδα και βαυκαλίζονται ως έντεχνοι και ποιοτικοί...

Παρακάτω βάζω και ένα ενδιαφέρον link που παρουσιάζει την αλήθεια επί του θέματος των Τατάρων και ξεσκεπάζει τους Σταλινοπουτινικούς προπαγανδιστές.

http://m.tvxs.gr/mo/i/202126/f/news/egrapsan-eipan/ektos-apo-toys-tataroys-yparxoyn-kai-oi-ellines-me-aformi-ti-eurovision%E2%80%A6.html