Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ντροπή στη δικαιοσύνη για Βέλιο !


Το κράτος και οι κρατικοί υπάλληλοι το έκαναν πάλι το θαύμα τους αφού εισαγγελέας εισαγγελική έρευνα και εκταφή της σωρού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλλιου για διάπραξη αδικήματος !

Πρόκειται για μια ντροπιαστική απόφαση και βεβήλωση της σωρού του νεκρού από το συντηρητικό κατεστημένο της δικαιοσύνης η οποία δεν εννοεί να σεβαστεί την επιθυμία του Αλέξανδρου να φύγει όπως αυτός ήθελε, ούτε να σεβαστεί τη μνήμη του. Δεν αποκλείω μάλιστα να βρίσκεται από πίσω τους και η εκκλησία η οποία είναι γνωστό πως έχει "άκρες" στη δικαιοσύνη και να θέλει-με τη γνωστή ορθόδοξη εκδικητικότητά της-να τον τιμωρήσει έτσι μετά θάνατον, αλλά και όποιον τυχόν τον βοήθησε να φύγει πρόωρα από επιλογή !

Για μια ακόμη φορά βλέπουμε τις άθλιες πρακτικές ενός Ελληνικού κράτος που από τη φύση του υπάρχει μόνο για να καταστρέφει ,να δημιουργεί προβλήματα από το τίποτα, να δυιλίζει τον κώνοπα και να καταπίνει την κάμηλο ! Αν τα έβλεπε ο ίδιος ο Βέλλιος θα είχε φρίξει και θα καταδίκαζε-όπως το συνήθιζε- με την θαυμαστή αιχμηρή ρητορεία του για μια ακόμη φορά τα εν Ελλάδι στραβά και ανάποδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: