Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Φυλακή τον..φιλάνθρωπο ορθόδοξο ;;


Να λοιπόν που μόλις μια μέρα μετά το άρθρο μας για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, το φαινόμενο Βαγγέλη Μαρινάκη και τη διαπλοκή του με την πολιτική, ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος τον παραπέμπει με τέσσερα κακουργήματα και προτείνει την προφυλάκισή του γιατί παραβίασε την απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο (και είναι προφανέστατο ότι την παραβίασε...) !

Δε μπορώ να ξέρω αν ο Μαρινάκης θα καταδικαστεί ή θα πάει φυλακή, όμως είναι θετικό ότι κάτι υγιές ενυπάρχει ακόμα στην Ελληνική δικαιοσύνη και δεν την έχουν ποδοπατήσει εντελώς οι μαυροκόκκινοι κυβερνώντες και προστάτες των Μαρινάκηδων, των Σαββίδηδων και λοιπών αρπακτικών. Για την προστασία της κυβέρνησης στον σκοτεινό χρυσαυγίτη Μαρινάκη δεν υπάρχει αμφιβολία και δεν πρέπει κανείς να αυταπατάται λόγω Κοντονή και τη σχετική του σύγκρουση με την ποδοσφαιρική μαφία.
O Κοντονής απλά εκτελεί οδηγίες του Τσίπρα που δεν επιθυμεί την απόλυτη δικτατορία Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο γιατί πρέπει να υπάρχει χώρος και για τους άλλους διαπλεκόμενους ολιγάρχες (Σαββίδης, Μελισσανίδης), όμως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση-και για πολλούς λόγους- την κατάρρευση του Μαρινάκη (μέσω δίωξης ή  καταδίκης του).

Αν οι κυβερνώντες ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι θα κοκκίνιζαν από την ντροπή τους που του έδωσαν κανάλι ή έστω θα ένοιωθαν την ανάγκη να απολογηθούν. Ωστόσο ο σύγχρονος νεοελληνικός πολιτικός βόθρος έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που δεν ιδρώνει το αυτί τους. Και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο δηλαδή αφού από χθες μια στρατιά δημοσιογράφων, μπλόγκερς και άρρωστων οπαδών έχουν αναλάβει εργολαβία την υπεράσπισή του Μαρινάκη !
Όχι τυχαία, αφού ο ίδιος ο... Βαγγέλας σε δηλώσεις του έβαλε μπροστά τη στρατιά των άρρωστων οπαδών, λέγοντας πως αυτή η "σκευωρία" εναντίον του στοχεύει  στο να τον διώξει από το ποδόσφαιρο για να πλήξει τον Ολυμπιακό και επιπλέον υβρίζει και απειλεί με μήνυση τον εισαγγελέα στον οποίο επιτέθηκε θρασύτατα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς !

Έτσι-για να ευθυμήσουμε και λίγο-υπήρξαν χθες κάποιοι ακροατές που πήραν τηλέφωνο σε αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για να τον υπερασπιστούν και κάποιος από αυτούς είπε πως είναι αθώος και πρόκειται για σκευωρία κατά ενός φιλάνθρωπου που ταϊζει τα προσφυγόπουλα και πόλεμος των αθέων κατά της ορθοδοξίας, αφού είναι χριστιανός ορθόδοξος !!

Όσο για τον Ολυμπιακό ; Είχε ήδη στο παρελθόν δύο προέδρους στη φυλακή (Κοσκωτά, Σαλιαρέλη) και να δούμε αν θα τριτώσει το κακό. Προφανώς και κάτι συμβαίνει με αυτήν την ομάδα-η οποία πάντα έβγαζε αλαζονεία-και αυτό το κάτι έχει να κάνει με την κρατική διαπλοκή και την  κρατική προστασία που απολαμβάνει εδώ και κάποιες δεκαετίες. Με λίγα λόγια το πολιτικό καθεστώς επιθυμεί να έχει ανθρώπους του (έστω και χαμηλότατης ηθικής στάθμης) μέσα σε μια τόσο δημοφιλή ομάδα, αφού επιθυμεί τη διαπλοκή του κράτους με το ποδόσφαιρο και του ποδοσφαίρου με το κράτος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ιδρυτης εγκληματικής οργάνωσης φυλακή ;
Μερικά στημένα ήθελε τι στημένα δηλαδή.
Απλά για τον Ολυμπιακό ρε γαμώτο !