Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο παρανοϊκός Πούτιν κάνει πυρηνικό υπερεξοπλισμό !


Όταν τα λέγαμε σχεδόν μόνοι μας πριν μερικά χρόνια ότι ο παρανοϊκός Πούτιν και η Ρωσία του είναι ικανός για τα χειρότερα επάνω στον πλανήτη οι περισσότεροι ή μας αμφισβητούσαν ή και γελούσαν. Να όμως που οι διεθνείς εξελίξεις συνεχώς μας επιβεβαιώνουν.

Δεν του φτάνει που κατάπιε Γεωργία και Ουκρανία και που ποδοπατά όλα τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και που έχει αιματοκυλήσει,μαζί με το φίλο του τον Άσαντ, τη Συρία και μια σειρά άλλες χώρες και με το δημιούργημά του τον ISIS, φαίνεται πως το μέγεθος της παράνοιάς του είναι τόσο μεγάλο σχεδιάζει και χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αρκετοί ειδικοί παρακολουθούν με προβληματισμό τα νέα πυρηνικά καταφύγια που φτιάχνει ο Πούτιν.                   

Οι νέες στρατιωτικές εγκαταστάσεις χτίζονται σε στρατηγικής σημασίας περιοχές γύρω από τη Μόσχα και έτσι εύλογα αυτό κάνει πολλούς να αναρωτιόνται εάν ο Πούτιν προετοιμάζεται για κάποιον επικείμενο πυρηνικό πόλεμο !!  Όπως γράφει η Express,ο Πούτιν φέρεται να έχει παραγγείλει τη δημιουργία μιας εγκατάστασης 400 στρεμμάτων σε μια απομονωμένη περιοχή των Ουραλίων, από την οποία θα μπορούσε κάλλιστα να διοικεί έναν πόλεμο !             Μάλιστα ο δρ. Λόρεν Τόμπσον, κορυφαίος αναλυτής σε στρατιωτικά θέματα, δήλωσε σχετικά στο The National Interest:«Η πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας όχι μόνο συνεχίζει να υφίσταται αλλά και πιθανώς να μεγαλώνει».«Και μπορεί να ξεκινήσει», συνέχισε ο ίδιος, «από μια πιθανή μελλοντική σύγκρουση στις τρεις βαλτικές χώρες, Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία».
Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται λένε πως οι Ρώσοι επιστήμονες προχωρούν στην κατασκευή ενός ισχυρότατου πυρηνικού όπλου και με την ονομασία Satan 2 ικανού να πλήξει θανάσιμα και μεγάλες χώρες όπως η Γαλλία. Αυτό το γράφουμε φυσικά με επιφύλαξη, αν και διάφορα Ελληνικά Ρωσόφιλα φασιστο-sites (από τα πολλά που υπάρχουν) έσπευσαν να το αναμεταδόσουν ως τετελεσμένο και μάλιστα επιχαίροντας ! 

Τέλος σημειώνει ο Τόμπσον πως «Η ιστορία ίσως μια ημέρα να γράψει ότι η μεγαλύτερη στρατηγική γκάφα στην ιστορία ήταν η αποτυχία των Αμερικανών ηγετών να πάρουν σοβαρά την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου». Να λοιπόν που εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η ανοησία που επέδειξε ο δυτικός κόσμος όταν μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ επαναπαύθηκε πιστεύοντας πως η Ρωσία είναι φίλος της δύσης και ακίνδυνη, και ειδικότερα την εποχή του Γέλτσιν, όταν και η Ρωσία παρίστανε τον "ψόφιο κοριό" και τη φίλη ή και υποταγμένη στη δύση !

Στην πραγματικότητα η -κομμουνιστική μεταλλαγμένη σε φασιστική Ρωσία, όπως ακριβώς μεταλλάχθηκε και γενικά ο κομμουνισμός- όχι μόνο δεν παραιτήθηκε ποτέ από τα σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας της, αλλά προετοιμαζόταν αθόρυβα γι'αυτήν και αυτό στα τελευταία χρόνια του Πούτιν έχει γίνει όλο και πιο φανερό. Δυστυχώς όμως αυτό ελάχιστοι το είδαν και μάλιστα οι ηγέτες και οι αστικές τάξης της δύσης παραμένουν στην πλειοψηφία τους μέχρι και σήμερα κοντόφθαλμοι και πολιτικά μικροί. 
Οι περισσότεροι προσπαθούν απλά να καθησυχάσουν το "τέρας" μέσω διπλωματίας ή και ανταλλαγμάτων (Μέρκελ, Ολάντ)άλλοι έχουν κρυφή συμμαχία (Ομπάμα), ενώ άλλοι θέλουν ακόμα και ανοιχτή συμμαχία (Τραμπ και Ευρωπαϊκή ακροδεξιά)

Για να μη μιλήσουμε βέβαια για Ελλάδα η οποία έχει γίνει πλέον Ρώσικο πεδίο πολιτικών πειραματισμών, βίας και-μέσα στην κρίση- πεδίο επιχείρησης καταστροφής της Ε.Ε. Για το σκοπό αυτό έχει και έναν πρωθυπουργό ονόματι Τσίπρα, πειθήνιο όργανο του Πούτιν και τους διάφορους Μητσοτάκηδες, Θεοδωράκηδες, ΚΚΕεδες και Λέβεντηδες να στηρίζουν και να λιβανίζουν ανοιχτά τον Πούτιν και τη Ρώσικη επέλαση (επιχειρηματική και όχι μόνο)  στην Ελλάδα. Αυτοί οι τύποι (Έλληνες πολιτικοί) είναι πραγματικοί αμοραλιστές και τυχοδιώκτες, αλλά να ξέρουν ότι κάποια μέρα όλα αυτά μπορεί να τα βρουν και μπροστά τους και να γίνουν η διεθνής ντροπή, αφού κανείς δεν ξέρει τι άλλα δεινά μπορεί να βρουν τον πλανήτη εξαιτίας της Ρώσικης επιθετικότητας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: