Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Σκάει η βόμβα του προσφυγικού !


Αυτά τα οποία φοβόμασταν όταν φωνάζαμε κατά αυτής της κυβέρνησης για το άνοιγμα των συνόρων τα βλέπουμε πλέον τα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας. Κάποιες χιλιάδες εξαθλιωμένοι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, μέσα σε άθλια hot spots και πολλοί από αυτούς με πολύ αμφιλεγόμενο backround, εξεγείρονται, δέρνονται και μαχαιρώνονται μεταξύ τους !  

Το αποκορύφωμα ήταν η εξέγερση, οι συμπλοκές  και η φωτιά στη Μορία Λέσβου που κατέστρεψε το συγκεκριμένο hotspot και έφερε τους πρόσφυγες να περιφέρονται πλέον άναρχα στους δρόμους της περιοχής ! Το σκηνικό συμπληρώθηκε και με τις συμπλοκές που σημειώθηκαν νωρίτερα μεταξύ φασιστών (χρυσαυγητών) και αλληλέγγυων. Μπάχαλο και μια κατάσταση που είναι εκτός ελέγχου από κάθε άποψη και φυσικά να μη νομίζει κανένας είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί μόνο στο συγκεκριμένο hot spot, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα…

Μόνοι μας σχεδόν φωνάζαμε κατά του εγκληματικού ανοίγματος των συνόρων από την καγκεμπίτικη κυβέρνηση Τσίπρα το οποίο είχε στόχο να πλήξει την Ευρωπαϊκή ένωση (και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό) την ώρα όλη η αντιπολίτευση των Μητσοτάκηδων, των Μεϊμαράκηδων, Θεοδωράκηδων και λοιπών έβαζε πλάτες στην κυβέρνηση και πουλούσε δήθεν ανθρωπισμό.


Και φωνάζαμε γιατί πρώτον με το άναρχο άνοιγμα συνόρων δεν έγινε ταυτοποίηση στοιχείων, ούτε διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να έχει μπει στη χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν είναι τυχαίο που κάθε τόσο αποδεικνύεται ότι μερικοί από τους τζιχαντιστές και τρομοκράτες που χτυπούν ή σκοπεύουν να χτυπήσουν στην Ευρώπη έχουν περάσει η Ελλάδα και ούτε είναι τυχαίο πως ανάμεσα στους μετανάστες βρίσκονται και περιθωριακά στοιχεία και ταραξίες που ντροπιάζουν και των πολιτισμό των χωρών τους (και μη μου πει κανένας πολιτικά ορθός ή αλληλέγγυος πως δεν είναι έτσι γιατί αποδεικνύεται…)
Δεύτερον όχι μόνο η Ελλάδα δεν είχε υποδομές και χρήματα για να τους φιλοξενήσει (έστω και προσωρινά), αλλά και το άνοιγμα των συνόρων έγινε εσκεμμένα χωρίς καμία συνεννόηση με την Ευρώπη, ώστε να καθοριστεί σε κάποιο βαθμό πόσους και ποιους μπορεί να πάρει κάθε χώρα και πόσους θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και εμείς.

Αυτό λοιπόν ακριβώς το άνοιγμα συνόρων της Ελλάδας, χωρίς Ευρωπαϊκή συνεννόηση, δημιούργησε και τη βραδυφλεγή βόμβα του προσφυγικού  στην Ευρώπη με τις γνωστές συνέπειες όπως η άνοδος της εγκληματικότητας  και της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Έτσι η Ευρώπη διασπάστηκε σε δύο στρατόπεδα (το ήθελε φυσικά και αυτό ο Τσίπρας) καθώς οι απόψεις επί του θέματος είναι αντικρουόμενες  και μάλιστα  χώρες που άνοιξαν βλακωδώς τα σύνορά τους όπως η Γερμανία και η Σουηδία (κυρίως για να πουλήσουν ανθρωπισμό και κουλτούρα) αντιμετωπίζουν σήμερα το σοβαρό πρόβλημα και αναγκάζονται να αναθεωρήσουν.
Και αυτό ακριβώς το γεγονός μπορεί να φέρει και άλλους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αφού αυτές οι δύο χώρες αναμένεται να μας στείλουν κι’ άλλους εδώ διότι η Ελλάδα ήταν η χώρα απ’την οποία ξεκίνησαν !

Η βόμβα του προσφυγικού είναι λοιπόν προφανές πως σκάει και θα σκάσει στα χέρια της κυβέρνησης, αλλά θα έχει και συνέπειες για όλη την Ελληνική κοινωνία και για τους ίδιους τους μετανάστες και πρόσφυγες. Χιλιάδες εξαθλιωμένοι και χωρίς στον ήλιο μοίρα μετανάστες θα παραμένουν στη χώρα και θα φυτοζωούν, η εγκληματικότητα θα ανέβει, ενώ οι ντόπιοι θα δυσανασχετούν και θα βρούν ακόμα μεγαλύτερο έδαφος ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι προκαταλήψεις και ίσως και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί οι αδίστακτοι καγκεμπίτες που κυβερνούν δεν έχουν μόνο χάσει κάθε έλεγχο της κατάστασης (τώρα μάλιστα σχεδιάζουν να ξανανοίξουν και την Αμυγδαλέζα την οποία έκλεισαν για να το παίξουν ανθρωπιστές), αλλά δεν έχουν και επαφή με την πραγματικότητα και προσπαθούν να ωραιοποιούν τα πάντα  με την κομμουνιστικής προέλευσης προπαγάνδα τους (που ειδικεύεται στο να κάνει το άσπρο μαύρο) !
Ταυτόχρονα ο παμπόνηρος καιροσκόπος Μητσοτάκης συνεχίζει, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, να συμπλέει σε κοινή εθνική γραμμή με την κυβέρνηση και να μην έχει καταγγείλει ποτέ το άνοιγμα των συνόρων, παρά μόνο επαναλαμβάνει κατά καιρούς πως η Ευρώπη έχει μεγάλη ευθύνη επί του θέματος ! Πρόκειται στην πραγματικότητα περί αντιευρωπαϊκού και ρωσόφιλου στοιχείου !

Τέλος πολύ θα ήθελα να ακούσω τώρα τι θα λένε αυτοί οι αλληλέγγυοι που παρίσταναν τους ανθρωπιστές και τόνιζαν πόσο εμείς οι Έλληνες  αγαπάμε τους πρόσφυγες και ταυτόχρονα τους Ευρωπαίους ρατσιστές- και ειδικά τις γειτονικές χώρες- επειδή δεν άνοιγαν τα σύνορα να τους δεχθούν όλους άνευ όρων ! Τους αγαπάμε μεν φτάνει να φύγουν και να πάνε σε άλλες χώρες και άμα λάχει δεν δεχόμαστε και τα παιδιά τους στα σχολεία μας !



Δεν υπάρχουν σχόλια: