Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο μαυροκόκκινος φασισμός εκδηλώνεται !

Με αφορμή τα τηλεοπτικά η κυβέρνηση των μαυροκκόκινων ξεδιπλώνει το φασισμό της μπροστά στα μάτια μας, μπροστά σε έναν σχεδόν απαθή πολιτικό κόσμο και μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού και φουντώνει τις χειρότερες ανησυχίες των σκεπτόμενων και δημοκρατικών ανθρώπων που βλέπουν την πολιτική δημοκρατία να κινδυνεύει.

Όπως μόλις πριν τρεις μέρες είχα προβλέψει για τα τηλεοπτικά η κυβέρνηση τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον αεριτζή άνθρωπό της Καλογρίτσα και ο λόγος είναι τα όσα απεχθή βγήκαν τελευταία στη φόρα και που πήραν τη μορφή σκανδάλου. Έτσι, όπως επίσης είχα γράψει, τη θέση του φαίνεται να παίρνει ο καγκεμπίτης φιλοκυβερνητικός Σαββίδης ο οποίος εσκεμμένα είχε τοποθετηθεί στο στημένο διαγωνισμό ως πρώτος επιλαχών. Κι’όλα αυτά βεβαίως για έναν διαγωνισμό που-με όσα έχουν πλέον βγει στο φως της δημοσιότητας- έπρεπε να είχε κηρυχτεί παράνομος χθες !

 

Ο Σαββίδης φυσικά δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά προτείνει σε ΑΛΦΑ ή STAR να τους εξαγοράσει ! Αν λοιπόν οι μεγαλοαστοί που κατέχουν αυτά τα κανάλια (Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης) δεχθούν, τότε το σχέδιο της κυβέρνησης για έλεγχο των καναλιών θα έχει προχωρήσει όπως ακριβώς το θέλουν !  Σε αυτήν μάλιστα την περίπτωση θα έχουν να λένε ότι σώθηκαν και θέσεις εργασίας, ενώ καμία αντιπολίτευση, κανένας Μητσοτάκης και κανένας Θεοδωράκης κλπ.. δεν θα διανοηθεί να μιλήσει κατά του ανθρώπου του Πούτιν, Ιβάν Σαββίδη !

Την ίδια στιγμή επειδή γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολο να σβήσει απ’τον αέρα ένα κανάλι και επειδή η αντιπολίτευση έχει φουντώσει από τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν (αλλά και από τον ΣΚΑΪ ) ετοιμάζονται να φέρουν έκτακτο νόμο με τον οποίο θα εξαναγκάζουν τη DIGEA να σβήσει από τον αέρα κανάλια όποτε τη διατάξει η κυβέρνηση ! Να γιατί μιλώ για στυγνό φασισμό !                            Όπως καταλαβαίνεται θα είναι μέγιστη ντροπή για την Ελληνική δημοκρατία, αν έρθει ένας τέτοιος νόμος μέσα στο κοινοβούλιο και πολύ περισσότερο αν περάσει κιόλας.


Η ουσία είναι πως από’δω και πέρα το ραδιοτηλεοπτικό μέλλον και η πολυφωνία στην Ελλάδα  θα κριθεί στα Ελληνική ή και Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αν αυτός ο διαγωνισμός, όπως και ο νόμος Παππά δεν εκπέσουν στα δικαστήρια και αν η Ε.Ε. δεν αντιδράσει πιο δυναμικά, τότε θα έχει γίνει το μεγάλο βήμα προς τον κοινοβουλευτικό φασισμό. Καθόλου απρόσμενο, αφού η αριστερά πάντα-από τη σύστασή της- έκρυβε αυταρχισμό…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: