Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Φεύγει Καλογρίτσας έρχεται Σαββίδης ;











Εντάξει, δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ότι αφορά τα ραδιοτηλεοπτικά  η αδίστακτη αρχιδιαπλεκόμενη κυβέρνηση εκτέθηκε και μάλιστα ανεπανόρθωτα και έγινε αντιληπτό ακόμα και σε λιγότερο σκεπτόμενους αυτό που φωνάζαμε εδώ και μήνες. Δηλαδή πως στόχος τους δεν είναι φυσικά η ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, αλλά  ο έλεγχος της ενημέρωσης και η δημιουργία μιας νέας δικιάς τους (πρώτη φορά αριστεράς) διαπλοκής.

Κανάλια και αντιπολίτευση επέδειξαν πράγματι οξεία αντίδραση στο επαπειλούμενο μαύρο και στο σκάνδαλο του λιγούρη κομμουνιστή και συγγενή υπουργών Καλογρίτσα (που στην πραγματικότητα χρωστάει σ’όποιον μιλάει Ελληνικά) ο οποίος πήρε δάνειο και άδεια με σκοτεινούς τρόπους και έπειτα παρουσίασε δανεικά βοσκοτόπια ως εγγύηση !
Θα είναι λοιπόν μεγάλη πρόκληση, αν μετά από όλα αυτά ο Καλογρίτσας πάρει άδεια για κανάλι και ήδη φαίνονται τα πρώτα δείγματα αδειάσματος του από την κυβέρνηση που αρχίζει να ψελλίζει πως όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις δεν θα πάρει τελικώς την άδεια ! Εκτιμώ λοιπόν ότι πολύ πιθανό μπροστά στο σκάνδαλο που ξέσπασε,οι  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. να στείλουν εκτός αδειών  του Καλογρίτσα για να αποφύγουν το μεγάλο πολιτικό κόστος.

Αλλά τι νομίζετε, ότι αν δεν πάρει κανάλι ο Καλογρίτσας καθαρίσαμε από διαπλοκή; Όχι βέβαια ! Η κυβέρνηση των δολοπλόκων καγκεμπιτών είχε προβλέψει και αυτό το ενδεχόμενο, βάζοντας ως πρώτον επιλαχόντα για τηλεοπτική άδεια τον γνωστό άνθρωπο του Πούτιν, πρόεδρο του ΠΑΟΚ και φιλοκυβερνητικό  Ίβαν Σαββίδη !  Αυτός, ως γνωστόν, έκανε τη βρώμικη δουλειά στο διαγωνισμό ανεβάζοντας υπέρογκα το ποσό της προσφοράς και στη συνέχεια έκανε μηδενική προσφορά και τελικά ανταμείφθηκε από την κυβέρνηση για τον ρόλο του ως πρώτος επιλαχών !
Με λίγα λόγια αυτός δεν είχε αυτοσκοπό να κάνει κανάλι, αλλά αρχικά μπήκε  στο διαγωνισμό ως «λαγός» της κυβέρνησης και στη συνέχεια έγινε επιλαχών, ώστε αν στραβώσει κάτι με Καλογρίτσα ή Μαρινάκη (που ως γνωστόν είναι βρώμικος και υπόδικος) να μπει στη θέση τους και να γίνει τελικά καναλάρχης!

Τότε λοιπόν, μπροστά στον άνθρωπο του Πούτιν, θα δείτε ότι δεν θα φωνάξει εναντίον του κανένας Ρωσόφιλος Μητσοτάκης και καμία αντιπολίτευση, κανένας ΣΚΑΪ και κανένας Πορτοσάλτε και λοιποί αντιπολιτευόμενοι δημοσιογράφοι και όλοι σχεδόν θα τον καλοδεχθούν! Θυμίζω πως μόνο ο ΑΛΦΑ που κόπηκε  φωνάζει κατά του Σαββίδη και τον απειλεί και με δικαστική δίωξη για το παιχνίδι που έπαιξε στο διαγωνισμό και λίγο ο ΑΝΤ1 που-πριν πάντως πάρει την άδεια- ασχολήθηκε με το backround του.

Ωστόσο ο Σαββίδης φαίνεται πως απαντάει με προσφορά εξαγοράς του ΑΛΦΑ ! Καταλαβαίνετε αγαπητοί αναγνώστες που ακριβώς έχει μπλέξει η Ελλάδα και ποιος ετοιμάζεται να την κάνει κυριολεκτικά αποικία της, με τη σύμφωνη γνώμη όλου του πολιτικού και κομματικού συστήματος ;




Δεν υπάρχουν σχόλια: