Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ο Καγκεμπίτης Κοτζιάς επιχειρεί να κλείσει εφημερίδα !


Οι κρατικοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ στην απέλπιδα προσπάθειά τους να κρατηθούν στην εξουσία κάνουν τα πάντα και καταπατούν και στοιχειώδη δημοκρατικά προσχήματα. Έτσι μετά από το κλείσιμο καναλιών που επιχειρούν (και δεν έχουν παραιτηθεί), τώρα προσπαθούν να κλείσουν και εφημερίδα !

Συγκεκριμένα η μικρή εφημερίδα Athens Review of Books (ARB)  του φιλελεύθερου δημοκράτη Μανώλη Βασιλάκη σύρθηκε στα δικαστήρια από τον νυν υπουργό εξωτερικών Κοτζιά και μάλιστα η πλευρά του τελευταίου πέτυχε μια αδιανόητη  απόφαση αποζημίωσης 250.000 (!) για συκοφαντική δυσφήμιση η οποία τελικά στο δεύτερο βαθμό μειώθηκε σε 18.000 (αυτό έλειπε)…
 Έτσι ο καγκεμπίτης Κοτζιάς ξεκίνησε πρόσφατα και διαδικασία κατάσχεσης της συγκεκριμένης εφημερίδας επειδή ουσιαστικά αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι (πάντα ως πολιτική ταυτότητα)! Η αφορμή για τη φασιστική φίμωση της ARB ήταν μια επιστολή που στάλθηκε κάποτε από αναγνώστη της εφημερίδας και στην οποία αποκάλυπτε ποιο το πολιτικό παρελθόν και γενικά το πολιτικό ποιόν αυτού του τριτοκοσμικού ρωσόφιλου κομμουνιστή που ο Τσίπρας μας τον φόρτωσε για υπουργό εξωτερικών για να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά του Πούτιν !

Μάλιστα η κατάπτυστη απόφαση του δικαστηρίου, πέραν των άλλων, απαγορεύει και στο μέλλον την επανάληψη τέτοιου είδους δημοσιευμάτων διότι λέει πως«θίγουν την τιμή και την υπόληψη του Κοτζιά», λες και είναι ψέματα το παρελθόν του στο ΚΚΕ και ο θαυμασμός του για παλαιά κομμουνιστικά καθεστώτα (Πολωνία, Ανατολ.Γερμανία) και πλέον για τη Ρωσία και τον Πούτιν.

Η υπόθεση πάντως δεν έχει τελεσιδικήσει μια που ο Μανώλης Βασιλάκης έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο και αν χρειαστεί και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αξίζει πάντως να γίνει γνωστή και να διαδοθεί αυτή η είδηση μιας που η μαυροκόκκινη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έχει πλέον χάσει κάθε μέτρο και κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση, αν και εν τέλει είναι τόσο γελοία ως κυβέρνηση που ούτε σοβαρό αυταρχισμό δεν ξέρει να κάνει ! Φαίνεται πάντως πως στην προσπάθειά τους αυτή φαίνεται πως έχουν και τη συμπαράσταση ενός αντιδημοκρατικού κομματιού της δικαιοσύνης που ελέγχουν, αν και είναι πλέον προφανές πως δεν έχουν καταφέρει να διαβρώσουν στο σύνολό της τη δικαιοσύνη (δες απόφαση για τα τηλεοπτικά).

Ωστόσο ότι και να γίνει ο κύριος Κοτζιάς, ο κύριος Τσίπρας και οι όμοιοί τους να ξέρουν ότι δεν θα φοβηθούμε, δεν σιωπήσουμε και θα συνεχίσουμε να τους χτυπάμε και να τους αποκαλύπτουμε. Ιδιαίτερα μάλιστα σε ότι αφορά το κομμάτι Ρωσία, και τις σχέσεις της με αυτή την κυβέρνηση, είμαστε λίγοι που φωνάζουμε (μια που η Ρωσία ελέγχει πλέον σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου και του τύπου), αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον ίδιο ζήλο ! Συνεννοηθήκαμε κύριε Κοτζιά ;


Δεν υπάρχουν σχόλια: