Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Σύριοι της Ελλάδας κατά Άσαντ και Πούτιν !



Και όμως μέσα σε μια Ελλάδα απόλυτα δουλοπρεπή στο Ρώσικο φασισμό και στον Πούτιν (τον οποίον μας παρουσιάζουν ως μεγάλο ηγέτη και δημοκρατικά εκλεγμένο) και όπου όλα σχεδόν τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι του κάνουν τεμενάδες, υπάρχουν άνθρωποι που διαδηλώνουν εναντίον του και καίνε τις φωτογραφίες του !
Έτσι λοιπόν μετά τους Ουκρανούς που διαδήλωσαν προ ημερών κατά της Ρωσικής κατοχής και του πολέμου στη χώρα τους (και κατασυκοφαντήθηκαν από κοινού από κόκκινους και μαύρους φασίστες), ήρθαν πριν λίγες μέρες και Σύριοι της Ελλάδας που-μαζί με ελάχιστους Έλληνες (ΟΑΚΚΕ και λίγοι αναρχικοί) -διαδήλωσαν κατά των σφαγέων Άσαντ και Πούτιν που μακελεύουν ανοιχτά τη χώρα και ειδικά τον τελευταίο καιρό το μαρτυρικό Χαλέπι. Αυτό μάλιστα έγινε την περασμένη 2/11 ημέρα επίσκεψης στην Αθήνα του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Λαβρόφ.

Συγκεκριμένα υπήρχε πανό στην αραβική γλώσσα με το σύνθημα «Κάτω ο Πούτιν που σφάζει τους λαούς της Συρίας και της Παλαιστίνης». Στην πορεία υπήρχαν ακόμα δύο πλακάτ του Πούτιν με χιτλερικό μουστάκι και συνθήματα κατά του Άσαντ, του Πούτιν και του Λαβρόφ και για τη. Σηκώθηκαν επίσης σημαίες της συριακής εθνοδημοκρατικής αντίστασης και της Παλαιστίνης.
Όταν η πορεία έφτασε μπροστά στη Βουλή οι συγκεντρωμένοι έσκισαν και έκαψαν το ένα πλακάτ με τη φωτογραφία του Πούτιν, το οποίο πέταξαν στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο και το πάτησαν με οργή.

Όπως αναμενόταν τα Ελληνικά ΜΜΕ, δεξιά και αριστερά, απέκρυψαν εντελώς τη διαδήλωση με εξαίρεση λίγα site όπως η ηλεκτρονική εφημερίδα lifo που δημοσίευσε φωτογραφίες από την πορεία μπροστά στη Βουλή τις οποίες αναδημοσιεύουμε εδώ. Παρόμοια διαδήλωση έγινε και στις 13 Οκτώβρη από λίγους πρόσφυγες στην Ομόνοια την οποία και πάλι απέκρυψαν οι πάντες.

Ωστόσο οι κόκκινοι φασίστες φαίνεται πως θορυβήθηκαν από αυτές τις πρωτοβουλίες και αντιδρούν βλέποντας μάλιστα τη Ρώσικη κτηνωδία να γίνεται ορατή παγκοσμίως και σε πολλούς ανθρώπους ακόμα και μέσα στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν το ΚΚΕ πραγματοποίησε πριν από περίπου είκοσι μέρες σε δήθεν  "αντιπολεμική, αντιιμπεριαλιστική, αντιφασιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες" με πορεία στη Βου­λή, τα γραφεία της Ε.Ε και την αμερικανική πρεσβεία.

Με λίγα λόγια οι Ρωσόπληκτοι του Κουτσούμπα (αχυράνθρωπος της Παπαρήγα) κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να παρουσιάσουν ως υπεύθυνους για το Συριακό δράμα και μακελειό τους Αμεριακανούς, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ακριβώς κάνει και η Χρυσή Αυγή ! Τα ίδια ακριβώς ετοιμάζονται να κάνουν και κατά επερχόμενη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα. Κατά τ’άλλα παρεξηγιόνται όταν μιλάμε για τη σύμπλευση των δύο άκρων…


Δεν υπάρχουν σχόλια: